Bell | Spectroscopy in Biochemistry | Buch | sack.de

Bell Spectroscopy in Biochemistry



Volume II

1. Auflage 2017, 326 Seiten, Gebunden, Format (B × H): 178 mm x 254 mm, Gewicht: 599 g
ISBN: 978-1-315-89771-4
Verlag: Taylor & Francis Ltd


Bell Spectroscopy in Biochemistry

This book has been written in part with the aim of providing a text which will be useful in teaching the biochemical applications of spectroscopy. This book will be of particular use to the biochemist or biologist who does not have a background in spectroscopy, but desires to find out what sort of information spectroscopy can provide. Attention was limited to those techniques most frequently used, and which at present have the widest applications.

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


1. Using the Spin Label Method in Enzymology 2. Biochemical Applications of Electronic Spin Resonance Spectroscopy 3. Nuclear Relaxation Studies of Ligand-Enzyme Interactions 4. Magnetic Resonance Studies of Membranes 5. Laser Light Scattering


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen

Ihre Nachricht*
Wie möchten Sie kontaktiert werden?
Anrede*
Titel
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Firma
Telefon
Fax
Bestellnr.
Kundennr.
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.