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Technische Wissenschaften
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Williams / Phillips Gums and Stabilisers for the Food Industry 13
1. Auflage 2007Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-84755-535-9Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark166,99 € (inkl. MwSt.)
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Williams / Phillips Gums and Stabilisers for the Food Industry 15
Auflage. Auflage 2009Verlag: RSC PublishingISBN: 978-1-84755-199-3Medium: Buch155,50 € (inkl. MwSt.)
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Williams / Phillips Gums and Stabilisers for the Food Industry 18
Hydrocolloid Functionality for Affordable and Sustainable Global Food Solutions1. Auflage 2016Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-78262-383-0Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark173,99 € (inkl. MwSt.)
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Williams / Phillips Gums and Stabilisers for the Food Industry 11
Erscheinungsjahr 2002Verlag: RSC PublishingISBN: 978-0-85404-836-6Medium: Buch104,50 € (inkl. MwSt.)
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Williams / Phillips Gums and Stabilisers for the Food Industry 14
Erscheinungsjahr 2008Verlag: RSC PublishingISBN: 978-0-85404-461-0Medium: Buch155,50 € (inkl. MwSt.)
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Williams / Phillips Gums and Stabilisers for the Food Industry 16
Erscheinungsjahr 2012Verlag: RSC PublishingISBN: 978-1-84973-358-8Medium: Buch155,50 € (inkl. MwSt.)
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Williams / Phillips Gums and Stabilisers for the Food Industry 15
1. Auflage 2009Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-84973-074-7Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark166,99 € (inkl. MwSt.)
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Williams / Phillips Gums and Stabilisers for the Food Industry 16
1. Auflage 2012Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-84973-455-4Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark166,99 € (inkl. MwSt.)
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Williams / Phillips Gums and Stabilisers for the Food Industry 13
Erscheinungsjahr 2006Verlag: RSC PublishingISBN: 978-0-85404-673-7Medium: Buch155,50 € (inkl. MwSt.)
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Williams / Phillips Gums and Stabilisers for the Food Industry 11
1. Auflage 2007Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-84755-101-6Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark110,99 € (inkl. MwSt.)
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Phillips / Williams Gums and Stabilisers for the Food Industry 12
1. Auflage 2009Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-84755-121-4Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark138,99 € (inkl. MwSt.)
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Phillips / Williams Gums and Stabilisers for the Food Industry 12
Erscheinungsjahr 2004Verlag: RSC PublishingISBN: 978-0-85404-891-5Medium: Buch130,50 € (inkl. MwSt.)
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Williams / Phillips Gums and Stabilisers for the Food Industry 18
Hydrocolloid Functionality for Affordable and Sustainable Global Food SolutionsErscheinungsjahr 2016Verlag: RSC PublishingISBN: 978-1-78262-327-4Medium: Buch162,50 € (inkl. MwSt.)
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Phillips / Williams Handbook of Hydrocolloids
2. Auflage 2009Verlag: Elsevier ScienceISBN: 978-1-84569-414-2Medium: Buch375,50 € (inkl. MwSt.)
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Williams / Phillips Gums and Stabilisers for the Food Industry 14
1. Auflage 2008Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-84755-831-2Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark166,99 € (inkl. MwSt.)
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Kennedy / Phillips / Williams Gum Arabic
Erscheinungsjahr 2011Verlag: RSC PublishingISBN: 978-1-84973-193-5Medium: Buch154,50 € (inkl. MwSt.)
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Kennedy / Phillips / Williams Gum Arabic
1. Auflage 2011Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-84973-310-6Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark166,99 € (inkl. MwSt.)
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