Buch, Englisch, 407 Seiten, Paperback, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 651 g
A Ventilation Guide to Asian & European Kitchen Environment
Buch, Englisch, 407 Seiten, Paperback, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 651 g
ISBN: 978-981-1364-98-3
Verlag: Springer Nature Singapore
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Präventivmedizin, Gesundheitsförderung, Medizinisches Screening
- Technische Wissenschaften Umwelttechnik | Umwelttechnologie Luftreinhaltung
- Technische Wissenschaften Bauingenieurwesen Bauökologie, Baubiologie, Bauphysik, Bauchemie
Weitere Infos & Material
Cooking history and development of kitchen appliances.- Kitchen ventilation requirements.- Pollutions of cooking oil fume and health risks.- Thermal comfort in kitchen.- Basis to calculate exhaust airflow rate.- Design of kitchen ventilation.- High performance kitchen ventilation.- Stack effects of kitchen exhaust shaft in high-rise building.- Case study and design of kitchen ventilation.