Middleton / Carter / Vierin | 100 to Dinner | E-Book | www.sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 381 Seiten

Reihe: Heritage

Middleton / Carter / Vierin 100 to Dinner

Better Cooking for camps, clubs, resorts, schools, institutions, industrial plants, offices, and public dining rooms
1. Auflage 2019
ISBN: 978-1-4875-8605-8
Verlag: De Gruyter
Format: PDF
Kopierschutz: Wasserzeichen (»Systemvoraussetzungen)

Better Cooking for camps, clubs, resorts, schools, institutions, industrial plants, offices, and public dining rooms

E-Book, Englisch, 381 Seiten

Reihe: Heritage

ISBN: 978-1-4875-8605-8
Verlag: De Gruyter
Format: PDF
Kopierschutz: Wasserzeichen (»Systemvoraussetzungen)



This book contains quality recipes of proven merit. First issued in 1947, steady demand has caused it to be frequently reprinted, and it is now reissued in a new, much enlarged edition. Anyone who has the job of providing attrative, nourishing meals to large numbers of people, will find this book useful.

Middleton / Carter / Vierin 100 to Dinner jetzt bestellen!

Weitere Infos & Material


MiddletonElspeth:
ELSPETH MIDDLETON was formerly Head of the Household Science Department, Central Technical School, Toronto.CarterMuriel:
MURIEL RANSOM CARTER was formerly Superintendent of the Great Hall, Hart House, University of Toronto.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.