Buch, Englisch, 306 Seiten, Format (B × H): 190 mm x 241 mm, Gewicht: 453 g
A Practical Approach
Buch, Englisch, 306 Seiten, Format (B × H): 190 mm x 241 mm, Gewicht: 453 g
ISBN: 978-1-77463-143-0
Verlag: Taylor & Francis
Using an imaginary restaurant business (based on a real restaurant) as an example to demonstrate a series of relevant business activities, the book walks the reader through provides the restaurant accounting activities and shows how they provide meaningful information, giving the reader a bird’s eye view.
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften: Allgemeines
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Dienstleistungssektor & Branchen Tourismuswirtschaft, Gastgewerbe
- Wirtschaftswissenschaften Finanzsektor & Finanzdienstleistungen Finanzsektor & Finanzdienstleistungen: Allgemeines
- Wirtschaftswissenschaften Betriebswirtschaft Management
Weitere Infos & Material
The Role of Accounting in a Business. Adjusting Entries for Missing Information. Analyzing Business Progress Presented in the Financial Statements. Ratio Analysis: Advanced Tools to Analyze Business Performance. Cost Analysis and Control. Forecasting and Planning. The Concept of Cash and the Cash Flow Statement. Long-Term Projection of a Business. Risk, Return, and the Time Value of Money (TVM). Valuation of R&B Grill.