Simpson / Downes | Brewing problems solved | Buch | 978-1-4200-4400-3 | sack.de

Buch, Englisch, 320 Seiten

Simpson / Downes

Brewing problems solved

Buch, Englisch, 320 Seiten

ISBN: 978-1-4200-4400-3
Verlag: Taylor & Francis


The pressures of production in a modern brewery make quickly finding solutions to problems and answers to questions paramount. With a methodical approach, though, and a suitable reference book, a suitable solution to a problem or an answer to a question can often easily be found. Written in practical question and answer format and containing clear, informative, responses to 250 or so of the most frequently asked questions about brewing, Brewing Problems Solved is designed to help the busy brewing professional or trainee find the information they need quickly. This book will be an invaluable aid to refresh essential knowledge and solve problems.
Simpson / Downes Brewing problems solved jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Simpson, W.J
Cara Technology Ltd, UK

Downes, A
The South African Breweries Ltd., South Africa


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.