Remarkable Service | Buch | 978-1-118-11687-6 | sack.de

Buch, Englisch, 304 Seiten, Format (B × H): 189 mm x 231 mm, Gewicht: 526 g

Remarkable Service

Buch, Englisch, 304 Seiten, Format (B × H): 189 mm x 231 mm, Gewicht: 526 g

ISBN: 978-1-118-11687-6
Verlag: Wiley


A professional, highly trained staff offers a competitive advantage for all foodservice operations, from practical service skills (i.e., setting the table, serving the food, and presenting the check) to less tangible service skills (i.e., creating a welcoming space, exhibiting a helpful attitude, and anticipating customer needs). This revised edition has been thoroughly re-organized and updated with all-new photographs and includes new "Scripts for Service Scenarios" throughout to help servers practice real-world scenarios.
Remarkable Service jetzt bestellen!

Weitere Infos & Material


PREFACE viii

ACKNOWLEDGMENTS xiv

CHAPTER 1. The Principles of Remarkable Service 2

CHAPTER 2. Styles of Service 20

CHAPTER 3. A Clean and Safe Dining Room 48

CHAPTER 4. Preparing and Maintaining the Dining Room for Remarkable Service 72

CHAPTER 5. Reservations and Waiting Lists 110

CHAPTER 6. Serving Guests 136

CHAPTER 7. Beverage Service 176

CHAPTER 8. Wine Service 208

CHAPTER 9. Banquet Service in the Restaurant 230

CHAPTER 10. Remarkable Service Interactions 254

APPENDIX 268

BIBLIOGRAPHY 277

TRADE AND PROFESSIONAL GROUPS 2 79

INDEX 281


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.