Ball | Genetics and Breeding of Industrial Microorganisms | Buch | 978-1-315-89314-3 | sack.de

Buch, Englisch, 209 Seiten, Format (B × H): 178 mm x 254 mm, Gewicht: 390 g

Ball

Genetics and Breeding of Industrial Microorganisms


1. Auflage 2017
ISBN: 978-1-315-89314-3
Verlag: Taylor & Francis Ltd

Buch, Englisch, 209 Seiten, Format (B × H): 178 mm x 254 mm, Gewicht: 390 g

ISBN: 978-1-315-89314-3
Verlag: Taylor & Francis Ltd


This text provides a clear exposition of genetic principles and problems with comprehensive, up-to-date references. Specialists who have collaborated closely with industry give an inside authentic view of the genetics and breeding of industrial microorganisms such as yeasts, filamentous fungi, actinomycetes, pseudomonads, and other bacteria of major industrial significance. This book will be especially valuable to many professionals in the field of microbial genetics.

Ball Genetics and Breeding of Industrial Microorganisms jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


1. Historical Introduction 2. Streptomycetes 3. Bacilli 4. Pseudomonads 5. Miscellaneous Bacteria 6. Yeasts 7. Filamentous Fungi



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.