Boas | Robert Boyle and Seventeenth-Century Chemistry | Buch | 978-1-107-45374-6 | www.sack.de

Buch, Englisch, 250 Seiten, Format (B × H): 140 mm x 216 mm, Gewicht: 358 g

Boas

Robert Boyle and Seventeenth-Century Chemistry


Erscheinungsjahr 2014
ISBN: 978-1-107-45374-6
Verlag: Cambridge University Press

Buch, Englisch, 250 Seiten, Format (B × H): 140 mm x 216 mm, Gewicht: 358 g

ISBN: 978-1-107-45374-6
Verlag: Cambridge University Press


Originally published in 1958, this book places the life of Robert Boyle in the wider context of seventeenth-century chemistry. Boas includes extracts from Boyle's writings to illustrate how his ideas and discoveries on theoretical matters influenced and were influenced by contemporary developments in practical chemistry, particularly those of Lavoisier. This book will be of value to anyone with an interest in chemistry and British contributions to science.

Boas Robert Boyle and Seventeenth-Century Chemistry jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Acknowledgements; Introduction; 1. The making of a scientist; 2. The new chemistry; 3. Chemical and physical theories of matter; 4. The problem of chemical composition; 5. Chemical composition and chemical theory; 6. A digression on air; 7. Scientific method and chemical technique; Conclusion; Bibliography; Index.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.