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    Juneja / Dwivedi / Sofos Microbial Control and Food Preservation

    Theory and Practice
    Softcover Nachdruck of the original 1. Auflage 2017
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-1-4939-8519-7
    Medium: Buch
    165,84 € (inkl. MwSt.)
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    Toldrá / Nollet Proteomics in Foods

    Principles and Applications
    1. Auflage 2012
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-1-4614-5626-1
    Medium: eBook
    Format: PDF
    Kopierschutz: 1 - PDF Watermark
    106,99 € (inkl. MwSt.)
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    Silva / Brandon / Skinner Shiga toxins

    A Review of Structure, Mechanism, and Detection
    1. Auflage 2017
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-3-319-50579-4
    Medium: Buch
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    Silva / Brandon / Skinner Shiga toxins

    A Review of Structure, Mechanism, and Detection
    1. Auflage 2017
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-319-50580-0
    Medium: eBook
    Format: PDF
    Kopierschutz: 1 - PDF Watermark
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    Jay-Russell / Doyle Food Safety Risks from Wildlife

    Challenges in Agriculture, Conservation, and Public Health
    1. Auflage 2016
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-319-24442-6
    Medium: eBook
    Format: PDF
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    Jay-Russell / Doyle Food Safety Risks from Wildlife

    Challenges in Agriculture, Conservation, and Public Health
    Softcover Nachdruck of the original 1. Auflage 2016
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-3-319-79627-7
    Medium: Buch
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    Deng / den Bakker / Hendriksen Applied Genomics of Foodborne Pathogens

    1. Auflage 2017
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-319-43751-4
    Medium: eBook
    Format: PDF
    Kopierschutz: 1 - PDF Watermark
    139,09 € (inkl. MwSt.)
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    Ortega / Sterling Foodborne Parasites

    2. Auflage 2018
    Verlag: Springer Nature Switzerland
    ISBN: 978-3-319-67664-7
    Medium: eBook
    Format: PDF
    Kopierschutz: 1 - PDF Watermark
    223,63 € (inkl. MwSt.)
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    Goyal / Cannon Viruses in Foods

    2. Auflage 2016
    Verlag: Springer International Publishing
    ISBN: 978-3-319-30723-7
    Medium: eBook
    Format: PDF
    Kopierschutz: 1 - PDF Watermark
    181,89 € (inkl. MwSt.)
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    Goyal / Cannon Viruses in Foods

    Softcover Nachdruck of the original 2. Auflage 2016
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-3-319-80875-8
    Medium: Buch
    192,59 € (inkl. MwSt.)
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