Buch, Englisch, Band 69, 222 Seiten, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 365 g
Buch, Englisch, Band 69, 222 Seiten, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 365 g
Reihe: Advances in Biochemical Engineering/Biotechnology
ISBN: 978-3-662-14268-4
Verlag: Springer
History of Modern Biotechnology, devided into two volumes (69 and 70), is devoted to the developments in different countries. A.L. Demain, A. Fang: The Natural Functions of Secondary Metabolites.- T. Beppu: Development of Applied Microbiology to Modern Biotechnology in Japan.- H. Kumagai: Microbial Production of Amino Acids in Japan.- T.K. Ghose, V.S. Bisaria: Development of Biotechnology in India.- M. Roehr: History of Biotechnology in Austria.- J. Hollo, U.P. Kralovánszky: Biotechnology in Hungary.- A. Fiechter: Biotechnology in Switzerland and a Glance at Germany.
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Mikrobiologie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Verfahrenstechnik, Chemieingenieurwesen
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biochemie (nichtmedizinisch)
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Biotechnologie
Weitere Infos & Material
The Natural Functions of Secondary Metabolites.- Development of Applied Microbiology to Modern Biotechnology in Japan.- Microbial Production of Amino Acids in Japan.- Development of Biotechnology in India.- History of Biotechnology in Austria.- Biotechnology in Hungary.- Biotechnology in Switzerland and a Glance at Germany.