Crawley | Guide to Hazard Identification Methods | Buch | 978-0-12-819543-7 | sack.de

Buch, Englisch, 256 Seiten, Format (B × H): 191 mm x 235 mm, Gewicht: 423 g

Crawley

Guide to Hazard Identification Methods

Buch, Englisch, 256 Seiten, Format (B × H): 191 mm x 235 mm, Gewicht: 423 g

ISBN: 978-0-12-819543-7
Verlag: Elsevier Science & Technology


A Guide to Hazard Identification Methods, Second Edition provides a description and examples of the most common techniques leading to a safer and more reliable chemical process industry. This new edition revises previous sections with up-to-date, linked sources. Furthermore, new elements include a more detailed account of purpose, Black Swan events, human factors, auditing and QA, more examples and a discussion of major incidents, HAZID and task analysis.
Crawley Guide to Hazard Identification Methods jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


1. Legal Framework Hazard/Safety2. A Guide to Hazard Identification Methods3. Hazard Studies4. HAZOP5. HAZID6. Task Analysis7. Layer of Protection Analysis (LOPA)8. Relative Ranking9. The Risk Assessment Screening tool (RAST)10. Checklists11. What If?12. Failure Modes and Effects Analysis (FMEA)13. Fault Tree Analysis (FTA)14. Event Trees (Outcome) Analysis15. Risk Assessment16. Vulnerability (human and equipment)17. Safety Audits18. Bow Tie (may include Black Swans)19. Process Hazard Review20. Appendices


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.