Gutmayer / Stickler / Gartlgruber | A Guide for Service Professionals | Buch | 978-3-99062-676-4 | www.sack.de

Buch, Englisch, 248 Seiten, Format (B × H): 205 mm x 270 mm, Gewicht: 831 g

Gutmayer / Stickler / Gartlgruber

A Guide for Service Professionals


1. Auflage 2020
ISBN: 978-3-99062-676-4
Verlag: Trauner Verlag

Buch, Englisch, 248 Seiten, Format (B × H): 205 mm x 270 mm, Gewicht: 831 g

ISBN: 978-3-99062-676-4
Verlag: Trauner Verlag


Service: from good to great!

Along with the basic tools of the trade, including properly setting a table, a refined beverage service, and a thorough knowledge of service systems, styles and techniques, a courteous, polite and unobtrusive interaction with customers is essential.

 

It doesn’t end there. Excellent recommendations while taking a guest’s order, the professional handling of complaints, and understanding and warmth in communicating with foreigners are important as well.

A service professional must also be able to plan, organize and carry out all kinds of events to create a memorable experience for all guests.?

Gutmayer / Stickler / Gartlgruber A Guide for Service Professionals jetzt bestellen!


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.