Hartnett / Cho / Greene | Advances in Heat Transfer | Buch | 978-0-12-020037-5 | sack.de

Buch, Englisch, Band 37, 478 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 1140 g

Reihe: Advances in Heat Transfer

Hartnett / Cho / Greene

Advances in Heat Transfer


Erscheinungsjahr 2003
ISBN: 978-0-12-020037-5
Verlag: ACADEMIC PR INC

Buch, Englisch, Band 37, 478 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 1140 g

Reihe: Advances in Heat Transfer

ISBN: 978-0-12-020037-5
Verlag: ACADEMIC PR INC


Advances in Heat Transfer presents review articles on topics of current interest. Each contribution starts from widely understood principles and brings the reader up to the forefront of the topic being addressed.

The favorable response by the international scientific and engineering community to the 37 volumes published to date is an indication of the success of our authors in fulfilling this purpose. This is recommended reading for all mechanical engineers and researchers.

Hartnett / Cho / Greene Advances in Heat Transfer jetzt bestellen!

Zielgruppe


Practicing Engineers, Researchers and academics in mechanical engineering

Weitere Infos & Material


Microgravity Heat Transfer in Flow Boiling,Fluid Mechanics and Heat Transfer with Non-Newtonian Fluids in Mechanically Agitated Vessels, Optical and Thermal Radiative Properties of Semiconductors Related to Micro/Nanotechnology, Microchannel Heat Exchanger Design for Evaporator and Condensor Applications



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.