Higgins | Hazardous Waste Minimization Handbook | Buch | 978-1-315-89375-4 | sack.de

Buch, Englisch, 246 Seiten, Format (B × H): 156 mm x 234 mm, Gewicht: 458 g

Higgins

Hazardous Waste Minimization Handbook


1. Auflage 2017
ISBN: 978-1-315-89375-4
Verlag: Taylor & Francis Ltd

Buch, Englisch, 246 Seiten, Format (B × H): 156 mm x 234 mm, Gewicht: 458 g

ISBN: 978-1-315-89375-4
Verlag: Taylor & Francis Ltd


This book, designed to assist industrial engineers and managers in making changes in purchasing, manufacturing, and waste handling practices to reduce the costs and liabilities of waste disposal, begins by defining waste minimization in the first two chapters. A description of the economic and regulatory incentives a company has for setting up a waste minimization program follows, and unsuccessful projects are related. Based on these experiences, a method is outlined for companies to use to establish a waste minimization program and implement individual projects.

Higgins Hazardous Waste Minimization Handbook jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


1. Introduction 2. Setting up a Program for Waste Minimization 3. Machining and Other Metal Working Operations 4. Solvent Cleaning and Degreasing 5. Metal plating and Surface Finishing 6. Painting and Coating 7. Removal of Paint and Coatings. 8 Waste Treatment to Minimize Disposal. Acronyms and Abbreviations. Index


Thomas E. Higgins



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.