Hunter / Davis | The Works of Robert Boyle, Part I Vol 5 | Buch | 978-1-138-76472-9 | www.sack.de

Buch, Englisch, 614 Seiten, Format (B × H): 161 mm x 240 mm, Gewicht: 1080 g

Hunter / Davis

The Works of Robert Boyle, Part I Vol 5


1. Auflage 1999
ISBN: 978-1-138-76472-9
Verlag: Routledge

Buch, Englisch, 614 Seiten, Format (B × H): 161 mm x 240 mm, Gewicht: 1080 g

ISBN: 978-1-138-76472-9
Verlag: Routledge


Including all Robert Boyle's published works, this is the first seven volumes of a 14-volume set. All texts are fully annotated and comprehensively indexed. Works originally in Latin are presented in their contemporary English translations.

Hunter / Davis The Works of Robert Boyle, Part I Vol 5 jetzt bestellen!

Zielgruppe


Academic and Postgraduate

Weitere Infos & Material


VOLUME 5 The Origin of Forms and Qualities and other publications of 1665-7, Introductory Notes Occasional Reflections upon Several Subjects (1665) A Discourse touching Occasional Meditations Occasional Reflections The Table Hydrostatical Paradoxes (1666) An Invention For Estimating the Weight of Water in Water with ordinary Ballances and Weights The Origin of Forms and Qualities (1666-7) The Theorical Part The Origin of Forms The Historical Part Free Considerations about Subordinate Forms Honoratissimo Authori Carmen Gratulatorium super Originem Formarum, & Qualitatum Papers in Philosophical Transactions, 1665-7 Glossary


Michael Hunter, Edward B Davis



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.