Buch, Englisch, 200 Seiten, Format (B × H): 156 mm x 236 mm, Gewicht: 332 g
Buch, Englisch, 200 Seiten, Format (B × H): 156 mm x 236 mm, Gewicht: 332 g
ISBN: 978-0-7506-4680-2
Verlag: Taylor & Francis Ltd
Zielgruppe
Professional Practice & Development and Professional Reference
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Wirtschaftswissenschaften Betriebswirtschaft Bereichsspezifisches Management Arbeitsplatz, Arbeitsschutz, Gefahrstoffschutz
- Naturwissenschaften Chemie Chemie Allgemein Toxikologie, Gefahrstoffe, Sicherheit in der Chemie
- Wirtschaftswissenschaften Betriebswirtschaft Unternehmensorganisation, Corporate Responsibility Selbstständige & Freiberufler
- Wirtschaftswissenschaften Betriebswirtschaft Unternehmensorganisation, Corporate Responsibility Kleine und Mittlere Unternehmen
- Rechtswissenschaften Arbeitsrecht Arbeitsschutz- und Arbeitssicherheitsrecht
Weitere Infos & Material
Part 1 Context; Introduction; Chapter 1 Your business; Chapter 2 The premises; Chapter 3 Processes and movement of goods through the business; Part 2 Controlling Safety Risks; Chapter 4 Safety and security hazards; Chapter 5 Assessing the safety risks; Chapter 6 Controls in place to reduce risks; Part 3 Controlling Health Risks; Chapter 7 Health hazards; Chapter 8 Assessing the health risks; Chapter 9 Health controls in place to reduce risks; Part 4 Controlling Fire Risks; Chapter 10 Fire hazards; Chapter 11 Assessing fire risks; Chapter 12 Fire controls in place to reduce risks; Part 5 Effective Management of Fire, Health and Safety Risks in the Business; Chapter 13 Managing the risks; Chapter 14 Your policy; Chapter 15 Conclusion; Part 6 Industry-specific Hazards and Risks; Chapter 16 Case study examples; Chapter 17 Sources of advice and guidance;