Buch, Englisch, 432 Seiten, Format (B × H): 161 mm x 240 mm, Gewicht: 810 g
Reihe: Economic History
Buch, Englisch, 432 Seiten, Format (B × H): 161 mm x 240 mm, Gewicht: 810 g
Reihe: Economic History
ISBN: 978-0-415-38146-8
Verlag: Routledge
First Published in 2005. This book argues that the agricultural revolution took place in England in the sixteenth and seventeenth centuries and not in the eighteenth andnineteenth.
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Geisteswissenschaften Geschichtswissenschaft Weltgeschichte & Geschichte einzelner Länder und Gebietsräume Geschichte einzelner Länder Europäische Länder England, UK, Irland: Regional & Stadtgeschichte
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Primärer Sektor Agrarökonomie, Ernährungswirtschaft
Weitere Infos & Material
Preface 1. Introductory 2. The Farming Counties of England 3. Up and Down Husbandry 4. Fen Drainage 5. Fertilizers 6. Floating the Watermeadows 7. New Crops 8. New Systems 9. New Stock 10. The Fruits of Enterprise Appendix A: Addional References to Midland Common-field Farms Appendix B: Addtional References to Midland Up-and-Down Farms Glossary