Buch, Englisch, 304 Seiten, Format (B × H): 162 mm x 242 mm, Gewicht: 549 g
Buch, Englisch, 304 Seiten, Format (B × H): 162 mm x 242 mm, Gewicht: 549 g
ISBN: 978-0-8493-7008-3
Verlag: Taylor & Francis Ltd (Sales)
Zielgruppe
Academic and Professional Reference
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Ernährungsmedizin, Diätetik
- Sozialwissenschaften Sport | Tourismus | Freizeit Sport Sportmedizin, Medikamentenmissbrauch, Doping
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizinische Fachgebiete Umweltmedizin, Arbeitsmedizin, Tropenmedizin, Sportmedizin Sportmedizin
Weitere Infos & Material
Fundamentals of Sports Nutrition. Water Turnover and Regulation of Fluid Balance. Control of Fluid Intake: Physiological and Psychological Mechanisms. Factors Influencing Fluid Availability. Physiological Responses to Fluid Intake During Exercise. Metabolic and Performance Responses to Carbohydrate Intake During Exercise. Post-Exercise Rehydration and Recovery. Formulation Issues. Other Ingredients: Role in the Nutrition of Athletes. Summary and Practical Issues.