Museum Store: The Manager's Guide, Third Edition | Buch | 978-1-61132-871-4 | www.sack.de

Buch, Englisch, 106 Seiten, Format (B × H): 222 mm x 277 mm, Gewicht: 313 g

Museum Store: The Manager's Guide, Third Edition


3. Auflage 2014
ISBN: 978-1-61132-871-4
Verlag: Routledge

Buch, Englisch, 106 Seiten, Format (B × H): 222 mm x 277 mm, Gewicht: 313 g

ISBN: 978-1-61132-871-4
Verlag: Routledge


Museum Store: The Managers Guide is a functional guide for any store manager who needs guidance about ethical merchandising, tracking sales and spending, managing volunteers and much more. This eight-chapter volume includes a myriad of supportive worksheets: balance sheets, cash flow projection, cost of goods, open to buy, operating budget, profit and loss statement, sales and cash receipts, employee evaluations, and volunteer job descriptions. It provides guidance from experienced store managers and allows the novice to evaluate a store’s performance. A great resource for every back office!

Museum Store: The Manager's Guide, Third Edition jetzt bestellen!

Weitere Infos & Material


Chapter 1: The Retail Store: An Integral Part of the Museum Chapter 2: Building Budgets and Tracking Stats Chapter 3: Managing Merchandising Chapter 4: Designing Displays Chapter 5: Managing Staff Chapter 6: Creating Great Customer Service Chapter 7: Developing Effective Marketing Chapter 8: Setting up Shop Online Terms and Definitions



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.