Buch, Englisch, 448 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 6864 g
Buch, Englisch, 448 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 6864 g
ISBN: 978-3-319-77775-7
Verlag: Springer International Publishing
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Primärer Sektor Agrarökonomie, Ernährungswirtschaft
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Nachhaltigkeit
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Ackerbaukunde, Pflanzenbau
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Botanik Pflanzenreproduktion, Verbreitung, Genetik
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Botanik Pflanzenphysiologie, Photosynthese
Weitere Infos & Material
Fagopyrum species- A bioresource for food and medicine, crop improvement.- Chicory: Important Bioresource for food and medicine, Biotechnological Applications.- Sugar Beet- Effect of Composed Agricultural Waste on Yield and Polar Value Rate.- Sorghum, Origin, production techniques and economy.- Millet: Origin, production and ecology.- Lentils: Distribution, production and economy.- Moongbean: Drought, Growth, Photosynthetic and Role of potassium/sulfur nutrition.- Okra genotypes in three ecological zones of Nigeria-Stability Assessment.- Saffron: Origin, producton and propogation.- Mulberry (Morus): History, Silk and Fruit Production Technology.- Bamboo: Ecology, production and uses.- Cylindrocarpon heteronemum: Effect of Argon-laser radiation.- Suaeda aegyptiaca extracts & Microorganisms.- Diversity of fungal pathogens infecting Hordeum L. in Macedonia.- Organic Agriculture and underutilized crops: Biofertilizers and Wood Ash.- Orchard Management in Fruit Crops.- Agri-Environmental Indicators of Macedonia- Analysis and Evaluation.