Pacey | Agricultural Development and Nutrition | Buch | 978-0-367-00641-9 | sack.de

Buch, Englisch, 256 Seiten, Format (B × H): 138 mm x 217 mm, Gewicht: 408 g

Pacey

Agricultural Development and Nutrition


1. Auflage 2019
ISBN: 978-0-367-00641-9
Verlag: Taylor & Francis Ltd

Buch, Englisch, 256 Seiten, Format (B × H): 138 mm x 217 mm, Gewicht: 408 g

ISBN: 978-0-367-00641-9
Verlag: Taylor & Francis Ltd


This book is an expose of the many food consumption-related problems which need to be considered alongside agricultural production issues in development. It examines factors that determine the degree to which people have access to food and can assimilate its nutrients.

Pacey Agricultural Development and Nutrition jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Part One: Limits to Measurement 1. Food systems and needs 2. Defining malnutrition 3. Energy and protein requirements 4. Food system indicators Part Two: The Causes of Malnutrition 5. Multiple causes in malnutrition 6. Functional classes and targeted policies Part Three: Food and Nutrition Policy and Agriculture 7. Agrarian change and poverty 8. Markets and food availability 9. Nutrition interventions 10. Professional roles and research



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.