Buch, Englisch, 50 Seiten, Paperback, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 1066 g
Detection and Inactivation Methods
Buch, Englisch, 50 Seiten, Paperback, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 1066 g
Reihe: SpringerBriefs in Food, Health, and Nutrition
ISBN: 978-1-4614-7103-5
Verlag: Springer
Zielgruppe
Professional/practitioner
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Klinische und Innere Medizin Innere Medizin
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Ernährungsmedizin, Diätetik
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Klinische und Innere Medizin Hepatologie
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Klinische und Innere Medizin Infektionskrankheiten
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizinische Fachgebiete Medizinische Mikrobiologie & Virologie
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Public Health, Gesundheitsmanagement, Gesundheitsökonomie, Gesundheitspolitik
Weitere Infos & Material
Introduction.- Classification.- Features of hepatitis A infection.- Epidemiology.- Regulations and Recommendations.- Vaccination.- Analytical methods for HAV detection in food.- HAV extraction from food.- Nucleic acid extraction and purification.- HAV detection in food by molecular techniques.- Quality controls.- Assessment of infectivity.- HAV survival and inactivation under different food processing conditions.- Stability of HAV in food products.- HAV inactivation under different food-processing technologies.- Conclusions and future directions.