Stevens | Eating with the Chefs | Buch | 978-0-7148-6581-2 | sack.de

Buch, Englisch, 316 Seiten, Format (B × H): 222 mm x 297 mm, Gewicht: 1624 g

Stevens

Eating with the Chefs

Family meals from the world's most creative restaurants
1. Auflage 2014
ISBN: 978-0-7148-6581-2
Verlag: Phaidon Press Ltd

Family meals from the world's most creative restaurants

Buch, Englisch, 316 Seiten, Format (B × H): 222 mm x 297 mm, Gewicht: 1624 g

ISBN: 978-0-7148-6581-2
Verlag: Phaidon Press Ltd


documents the daily meal shared by chefs and front-of-house staff at eighteen top restaurants including Noma, Le Chateaubriand and The French Laundry

Stevens Eating with the Chefs jetzt bestellen!

Weitere Infos & Material


Per-Anders Jorgensen is the editor in chief of the food magazine , recently named the World’s Best Food Magazine at the Gourmand Cookbook Awards. Jorgensen is known for his stunning images that have been reproduced in publications worldwide, including the books and both published by Phaidon. He lives in Sweden.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.