Buch, Englisch, 354 Seiten, Format (B × H): 191 mm x 235 mm, Gewicht: 962 g
Buch, Englisch, 354 Seiten, Format (B × H): 191 mm x 235 mm, Gewicht: 962 g
ISBN: 978-0-12-822348-2
Verlag: Elsevier Science & Technology
This book is an important reference for materials scientists, engineers, environmental scientists, food scientists and biomedical scientists who want to learn more about the applications of nanoparticles derived from plant sources.
Zielgruppe
<p>Materials Scientists, Engineers</p>
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Maschinenbau | Werkstoffkunde Technische Mechanik | Werkstoffkunde Materialwissenschaft: Biomaterialien, Nanomaterialien, Kohlenstoff
- Technische Wissenschaften Umwelttechnik | Umwelttechnologie Umwelttechnik
- Technische Wissenschaften Sonstige Technologien | Angewandte Technik Medizintechnik, Biomedizintechnik
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Medizintechnik, Biomedizintechnik, Medizinische Werkstoffe
Weitere Infos & Material
1. Phytonanotechnology: A historical perspective, current challenges, and prospects
2. Characterization of green nanoparticles from plants
3. Plant extracts: Nanoparticle sources
4. Green nanoparticles from different plant groups
5. Phytonanotechnology and synthesis of silver nanoparticles
6. Phytonanotechnology and synthesis of copper nanoparticles
7. Metal oxide nanoparticles and plants
8. Nanoparticles fabrication by plant extracts
9. Phytonanotechnology and environmental remediation
10. Phytonanotechnology in biomedical applications
11.Multimodal applications of phytonanoparticles
12. Phytonanotechnology: A new horizon for the food industry
13. Phytonanotechnology and plant protection
14. Phytonanotechnology and agriculture
15. Phytonanotechnology: Challenges and future perspectives