Buch, Englisch, 160 Seiten, Format (B × H): 156 mm x 234 mm, Gewicht: 449 g
A Practical Introduction
Buch, Englisch, 160 Seiten, Format (B × H): 156 mm x 234 mm, Gewicht: 449 g
ISBN: 978-1-84971-258-3
Verlag: Taylor & Francis
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Wasserversorgung
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Primärer Sektor Fischerei
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Nachhaltigkeit
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Tierhaltung Fischerei, Fischzucht, Aquakultur
- Geowissenschaften Umweltwissenschaften Umweltmanagement, Umweltökonomie
Weitere Infos & Material
1. Marine Living Resources and their Economic Significance 2. Overfishing and the Need for Management 3. Collecting and Using Socio-economic Data on Fisheries 4. Project Appraisal in Fisheries and Aquaculture 5. Markets and Prices for Seafood Products 6. Assessing Pollution Damages to Commercial Fisheries 7. Marine Resource Management and the Problem of Non-market Values Appendices A: Estimating Maximum Fisheries Production Using Time Series Data B: Bioeconomic Analysis and Fisheries Management C: Estimating Resource Rent Based on Surplus Production Models