Buch, Englisch, 350 Seiten, Format (B × H): 157 mm x 236 mm, Gewicht: 750 g
Sensible Principles and Techniques
Buch, Englisch, 350 Seiten, Format (B × H): 157 mm x 236 mm, Gewicht: 750 g
Reihe: ACS Professional Reference Book
ISBN: 978-0-8412-2516-9
Verlag: American Chemical Society
Describes the use and importance of bioassays in the study of flavour chemistry. Examines how precursors and characteristic odour compounds are formed and released. Describes sophisticated instrumentation routinely used to obtain information quickly from small samples. Discusses biotechnology in the flavour industry. Of interest to professionals both inside and outside the field of flavour research. Based on a successful American Chemical Society workshop.
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Chemie Chemie Allgemein Toxikologie, Gefahrstoffe, Sicherheit in der Chemie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Naturwissenschaften Chemie Chemie Allgemein Pharmazeutische Chemie, Medizinische Chemie
- Naturwissenschaften Chemie Chemie Allgemein Chemometrik, Chemoinformatik
- Naturwissenschaften Chemie Chemie Allgemein Chemische Labormethoden, Stöchiometrie




