Buch, Englisch, Band 62, 288 Seiten, Format (B × H): 216 mm x 279 mm, Gewicht: 544 g
Reihe: Food Science and Technology
Buch, Englisch, Band 62, 288 Seiten, Format (B × H): 216 mm x 279 mm, Gewicht: 544 g
Reihe: Food Science and Technology
ISBN: 978-0-8247-9062-2
Verlag: CRC Press
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Kohlenhydrate
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Ernährungsmedizin, Diätetik
Weitere Infos & Material
A backgorund and history of carbohydrate polyesters; synthesis of carbohydrate fatty acid polyesters; enzymatic synthesis of carbohydrate esters; supercritical fluid extraction and chromatography of sucrose and methyl glucose polyester; patent literature on carbohydrate esters and polyesters; emulsification properties of sugar esters; sucrose esters in baked products; antimicrobial properties of sucrose fatty acid esters; sucrose polyester and cholesterol and lipoprotein metabolism; digestion and absorption of carbohydrate polyesters; other fat substitutes; fat substitutes in foods - growing demand and potential markets; carbohydrate polyesters - regulations and applications.