Alvarenga | Basic Protocols in Predictive Food Microbiology | E-Book | www.sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 235 Seiten

Reihe: Springer Protocols

Alvarenga Basic Protocols in Predictive Food Microbiology


1. Auflage 2023
ISBN: 978-1-0716-3413-4
Verlag: Springer US
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark

E-Book, Englisch, 235 Seiten

Reihe: Springer Protocols

ISBN: 978-1-0716-3413-4
Verlag: Springer US
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark



This volume details well-established protocols and procedures being used by laboratories and the industry to study Predictive Microbiology in Foods. Chapters guide readers through methods to design and collect data to generate predictive models, the development of a predictive model, approaches the behavior mainly, and experiments in predictive microbiology. Written in the format of the Methods and Protocols in Food Science series, chapters list necessary materials and methods for readily reproducible protocols.  Authoritative and cutting-edge, Predictive Food Microbiology aims to be a foundation for future studies and to be a source of inspiration for new investigations in the field.  

Alvarenga Basic Protocols in Predictive Food Microbiology jetzt bestellen!


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.