Buch, Englisch, 758 Seiten, Format (B × H): 184 mm x 265 mm, Gewicht: 1470 g
Buch, Englisch, 758 Seiten, Format (B × H): 184 mm x 265 mm, Gewicht: 1470 g
ISBN: 978-0-8247-0687-6
Verlag: CRC Press
Zielgruppe
Academic and Professional Reference
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Fertigungsindustrie Lebensmittelindustrie, Nahrungsmittelindustrie
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Ackerbaukunde, Pflanzenbau Gartenbau
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Botanik Pflanzenphysiologie, Photosynthese
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Botanik Phytotomie, Pflanzenmorphologie
Weitere Infos & Material
Preface to the Second Edition, Preface to the First Edition, Contributors, I. Introduction, PART I. BASIC POSTHARVEST PHYSIOLOGY OF VEGETABLES, PART II. FACTORS AFFECTING POSTHARVEST PHYSIOLOGY, PART III. PRODUCT QUALITY CHANGES DURING HANDLING AND STORAGE, PART IV. TECHNOLOGIES TO IMPROVE POSTHARVEST QUALITY, PART V. BIOTIC AND ABIOTIC FACTORS INVOLVED WITH SPOILAGE, PART VI. STORAGE CHARACTERISTICS OF DIFFERENT CATEGORIES OF VEGETABLES, Index