Bosma | The World of Sugar | Buch | 978-0-674-29908-5 | www.sack.de

Buch, Englisch, 464 Seiten, Format (B × H): 138 mm x 208 mm, Gewicht: 422 g

Bosma

The World of Sugar

How the Sweet Stuff Transformed Our Politics, Health, and Environment over 2,000 Years
Erscheinungsjahr 2025
ISBN: 978-0-674-29908-5
Verlag: Harvard University Press

How the Sweet Stuff Transformed Our Politics, Health, and Environment over 2,000 Years

Buch, Englisch, 464 Seiten, Format (B × H): 138 mm x 208 mm, Gewicht: 422 g

ISBN: 978-0-674-29908-5
Verlag: Harvard University Press


Traversing 2,500 years of global history, Ulbe Bosma shows how sugar, once a luxury reserved for Eastern emperors, stoked a mania in the West, transforming diets and ecosystems, destroying and creating cultures, and shaping the history of bondage and freedom. A major source of calories only since 1900, sugar has suddenly revolutionized our world.

Bosma The World of Sugar jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Bosma, Ulbe
Ulbe Bosma is Senior Researcher at the International Institute of Social History and Professor of International Comparative Social History at the Vrije Universiteit Amsterdam. His books include <i>The Making of a Periphery</i> and <i>The Sugar Plantation in India and Indonesia</i>.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.