Boziaris | Seafood Processing | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 508 Seiten, E-Book

Reihe: IFST Advances in Food Science

Boziaris Seafood Processing

Technology, Quality and Safety
1. Auflage 2013
ISBN: 978-1-118-34620-4
Verlag: John Wiley & Sons
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)

Technology, Quality and Safety

E-Book, Englisch, 508 Seiten, E-Book

Reihe: IFST Advances in Food Science

ISBN: 978-1-118-34620-4
Verlag: John Wiley & Sons
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



Part of the new IFST Advances in Food Science Series,Seafood Processing: Technology, Quality and Safety coversthe whole range of current processes which are applied to seafood,as well as quality and safety aspects. The first part of the book('Processing Technologies') covers primary processing,heating, chilling, freezing, irradiation, traditional preservationmethods (salting, drying, smoking, fermentation, etc), frozensurimi and packaging. The subjects of waste management andsustainability issues of fish processing are also covered. In thesecond part ('Quality and Safety Issues'), quality andsafety analysis, fish and seafood authenticity and risk assessmentare included.

Boziaris Seafood Processing jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Ioannis S. Boziaris (MSc, PhD) is Assistant Professor in Seafood Hygiene and Preservation since 2006 in
the Department of Ichthyology and Aquatic Environment, School of Agricultural Sciences, University of
Thessaly, Volos, Greece.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.