Carroll | Tasting Success | Buch | 978-0-470-58154-4 | sack.de

Buch, Englisch, 160 Seiten, Format (B × H): 158 mm x 234 mm, Gewicht: 373 g

Carroll

Tasting Success

Your Guide to Becoming a Professional Chef

Buch, Englisch, 160 Seiten, Format (B × H): 158 mm x 234 mm, Gewicht: 373 g

ISBN: 978-0-470-58154-4
Verlag: Turner Publishing Company


This text identifies the challenges that individuals would face when starting down the road to become a chef and outlines the right paths to take. It explores everything from family values, discipline, and how to acquire integrity to; focus, charisma, commitment, and initiative. Cooks and chefs will also find out what they need to do to excel in the classroom all the way to building their first team as an executive chef.
Carroll Tasting Success jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Chapter 1: Stickability

Chapter 2: Focusing On Your First Year at School

Chapter 3: Work Ethic and Habits

Chapter 4: Time Management

Chapter 5: Choosing Your Externship

Chapter 6: Your Culinary Investment

Chapter 7: The Real World

Chapter 8: Completing Your Degree

Chapter 9: Achieving Success


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.