Fachgebiet
Medium
  • 104
Erscheinungsjahr
  • 6
  • 2
  • 8
  • 4
  • 2
  • 1
  • 3
  • 2
  • 3
  • 1
  • 1
  • 13
  • 2
  • 7
  • 7
  • 5
  • 2
  • 1
  • 3
  • 5
  • 5
  • 6
  • 5
  • 1
  • 3
  • 3
  • 1
  • 1
Autoren
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 2
  • 1
  • 1
  • 2
  • 4
  • 1
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 3
  • 1
  • 2
  • 1
  • 1
  • 6
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 3
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 2
  • 1
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 2
  • 1
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 2
  • 1
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 2
  • 1
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
Verlag
  • 1
  • 1
  • 4
  • 1
  • 1
  • 1
  • 3
  • 1
  • 5
  • 3
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 4
  • 2
  • 1
  • 2
  • 1
  • 4
  • 3
  • 1
  • 1
  • 4
  • 27
  • 1
  • 2
  • 24
  • 2
Preis
  • 4
  • 32
  • 29
  • 39
Sprachen
  • 101
  • 4
Verfügbarkeit
  • 102
  • 2
Katalog
  • 104
  • 58

Sonstige Technologien

104  Titel


    Ziakas Event Portfolio Planning and Management

    A Holistic Approach
    1. Auflage 2013
    Verlag: Taylor & Francis Ltd
    ISBN: 978-0-415-52671-5 (Buch)
    144,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage

    Chon The Practice of Graduate Research in Hospitality and Tourism

    1. Auflage 1999
    Verlag: Taylor & Francis Inc
    ISBN: 978-0-7890-0727-8 (Buch)
    138,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage

    Taylor Hospitality Sales and Promotion

    Strategies for Success
    1. Auflage 2001
    Verlag: Taylor & Francis Ltd
    ISBN: 978-0-7506-4986-5 (Buch)
    42,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage

    Lago Front Office Systems and Procedures

    Erscheinungsjahr 2020
    Verlag: SOC PUB
    ISBN: 978-1-77407-762-7 (Buch)
    158,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage

    Enz The Cornell School of Hotel Administration Handbook of Applied Hospitality Strategy

    1. Auflage 2010
    Verlag: SAGE Publications, Inc
    ISBN: 978-1-4129-0590-9 (Buch)
    104,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage

    Yadav Food and Beverage Services & Operations

    Erscheinungsjahr 2020
    Verlag: I K International Publishing House Pvt. Ltd
    ISBN: 978-93-85909-94-8 (Buch)
    78,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage

    Lopes de Almeida / Pinto Borges / Vieira Gastronomy, Hospitality, and the Future of the Restaurant Industry

    Post-COVID-19 Perspectives
    Erscheinungsjahr 2022
    Verlag: Business Science Reference
    ISBN: 978-1-79989-148-2 (Buch)
    267,80 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage

    Leiviskä Industrial Applications of Soft Computing

    Paper, Mineral and Metal Processing Industries
    2001
    Verlag: Physica-Verlag HD
    ISBN: 978-3-7908-1388-3 (Buch)
    139,09 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage

    Kotschevar / Withrow Management by Menu 4e

    4. Auflage 2007
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-0-471-47577-4 (Buch)
    137,60 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage

    Lynch The Book of Yields: Accuracy in Food Costing and Purchasing

    8. Auflage 2011
    Verlag: WILEY
    ISBN: 978-0-470-19749-3 (Buch)
    64,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage

    McLaughlin Labor Economics

    Erscheinungsjahr 2016
    Verlag: Oxford University Press
    ISBN: 978-0-19-935604-1 (Buch)
    109,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage

    Hassanien / Dale Hospitality Business Development

    1. Auflage 2010
    Verlag: Routledge
    ISBN: 978-1-85617-609-5 (Buch)
    48,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage

    Chon / Cunill The Growth Strategies of Hotel Chains

    Best Business Practices by Leading Companies
    1. Auflage 2006
    Verlag: Taylor & Francis Inc
    ISBN: 978-0-7890-2663-7 (Buch)
    169,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage

    Lashley Hospitality Retail Management

    A Unit Manager's Guide
    1. Auflage 2000
    Verlag: Taylor & Francis Ltd
    ISBN: 978-0-7506-4616-1 (Buch)
    45,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage

    Hartel / Klawitter Careers in Food Science: From Undergraduate to Professional

    2008
    Verlag: SPRINGER NATURE
    ISBN: 978-0-387-77390-2 (Buch)
    69,54 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage

    Hoque Human Resource Management in the Hotel Industry

    Strategy, Innovation and Performance
    1. Auflage 1999
    Verlag: Taylor & Francis Ltd
    ISBN: 978-0-415-20809-3 (Buch)
    161,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage

    Shock / Bowen / Stefanelli Restaurant Marketing for Owners and Managers

    1. Auflage 2003
    Verlag: John Wiley & Sons
    ISBN: 978-0-471-22627-7 (Buch)
    113,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage

    Pizam International Encyclopedia of Hospitality Management

    2. Auflage 2010
    Verlag: ARCHITECTURAL PR
    ISBN: 978-1-85617-714-6 (Buch)
    349,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage

    Azira Abdul Mutalib / Nurhayati Khairatun / Zakiah Abu Bakar Food Safety Practices in the Restaurant Industry

    Erscheinungsjahr 2021
    Verlag: Business Science Reference
    ISBN: 978-1-79987-415-7 (Buch)
    267,30 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage

    Lüdicke / Herzog Die Spinnerei

    Softcover Nachdruck of the original 1. Auflage 1927
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-3-642-89042-0 (Buch)
    54,99 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage

    Maasberg Commercial-Industrial Cleaning, by Pressure-Washing, Hydro-Blasting and UHP-Jetting

    The Business Operating Model and How-To Manual for 450 Specific Applications
    2012
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-0-85729-834-8 (Buch)
    246,09 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage

    Winston / Cahill How Consumers Pick a Hotel

    Strategic Segmentation and Target Marketing
    1. Auflage 1997
    Verlag: Taylor & Francis Inc
    ISBN: 978-0-7890-0139-9 (Buch)
    136,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage

    Jones / Jowett Managing Facilities

    1. Auflage 1997
    Verlag: Taylor & Francis Ltd
    ISBN: 978-0-7506-3135-8 (Buch)
    40,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage

    Lashley / Morrison Franchising Hospitality Services

    Erscheinungsjahr 2000
    Verlag: Taylor & Francis Ltd
    ISBN: 978-0-7506-4772-4 (Buch)
    50,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage

    Riley / Thompson / O'Connor Managing People

    A Guide for Managers in the Hotel and Catering Industry
    2. New Auflage 2000
    Verlag: Taylor & Francis Ltd
    ISBN: 978-0-7506-4536-2 (Buch)
    44,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage



Ist Ihr gesuchter Titel nicht Teil der Ergebnisse? Dann nutzen Sie unser Kontaktformular