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130  Titel


    Gacovski Safety Science and Technology

    Erscheinungsjahr 2022
    Verlag: Arcler Press
    ISBN: 978-1-77469-528-9
    Medium: Buch
    174,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Lashley Hospitality Retail Management

    A Unit Manager's Guide
    1. Auflage 2000
    Verlag: Taylor & Francis Ltd
    ISBN: 978-0-7506-4616-1
    Medium: Buch
    45,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Reid / Bojanic Hospitality Marketing Management

    5. Auflage 2009
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-0-470-08858-6
    Medium: Buch
    142,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Lynch The Book of Yields

    Accuracy in Food Costing and Purchasing
    8th Auflage
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-0-470-19749-3
    Medium: Buch
    58,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Carroll Tasting Success

    Your Guide to Becoming a Professional Chef
    1. Auflage 2010
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-0-470-58154-4
    Medium: Buch
    44,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Carroll Leadership Lessons from a Chef

    Finding Time to Be Great
    1. Auflage 2007
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-0-470-12530-4
    Medium: Buch
    40,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Yu The International Hospitality Business

    Management and Operations
    1. Auflage 1999
    Verlag: Taylor & Francis Inc
    ISBN: 978-0-7890-0559-5
    Medium: Buch
    138,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Ingram Business of Hotels

    4th Auflage
    Verlag: Routledge
    ISBN: 978-0-7506-4115-9
    Medium: Buch
    65,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Brown / Lauder / Cheung Death of Human Capital?

    Its Failed Promise and How to Renew It in an Age of Disruption
    Erscheinungsjahr 2020
    Verlag: Oxford University Press
    ISBN: 978-0-19-064431-4
    Medium: Buch
    39,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Williams Understanding the Hospitality Consumer

    1. Auflage 2002
    Verlag: Routledge
    ISBN: 978-0-7506-5249-0
    Medium: Buch
    72,30 € (inkl. MwSt.)
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    Maasberg Commercial-Industrial Cleaning, by Pressure-Washing, Hydro-Blasting and UHP-Jetting

    The Business Operating Model and How-To Manual for 450 Specific Applications
    2012
    Verlag: Springer
    ISBN: 978-1-4471-6044-1
    Medium: Buch
    299,59 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    McCabe Marketing Communications in Tourism and Hospitality

    1. Auflage 2008
    Verlag: Routledge
    ISBN: 978-0-7506-8277-0
    Medium: Buch
    74,60 € (inkl. MwSt.)
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    Pizam International Encyclopedia of Hospitality Management

    2. Auflage 2010
    Verlag: Taylor & Francis
    ISBN: 978-1-85617-714-6
    Medium: Buch
    429,50 € (inkl. MwSt.)
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    Bardi Hotel Front Office Management

    5th Auflage
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-0-470-63752-4
    Medium: Buch
    134,50 € (inkl. MwSt.)
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    Hsu / Powers Marketing Hospitality

    3rd Revised Auflage
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-0-471-34885-6
    Medium: Buch
    171,50 € (inkl. MwSt.)
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    Yadav A Professional Guide to Room Division Operations

    Erscheinungsjahr 2019
    Verlag: TechSar Pvt. Ltd
    ISBN: 978-93-85909-93-1
    Medium: Buch
    56,00 € (inkl. MwSt.)
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    Hassanien / Dale Hospitality Business Development

    1. Auflage 2010
    Verlag: Routledge
    ISBN: 978-1-85617-609-5
    Medium: Buch
    48,00 € (inkl. MwSt.)
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    Winston / Cahill How Consumers Pick a Hotel

    Strategic Segmentation and Target Marketing
    1. Auflage 1997
    Verlag: Taylor & Francis Inc
    ISBN: 978-0-7890-0139-9
    Medium: Buch
    136,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Chon / Cunill The Growth Strategies of Hotel Chains

    1. Auflage 2006
    Verlag: Routledge
    ISBN: 978-0-7890-2664-4
    Medium: Buch
    69,50 € (inkl. MwSt.)
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    Nurhayati Khairatun / Zakiah Abu Bakar / Azira Abdul Mutalib Food Safety Practices in the Restaurant Industry

    Erscheinungsjahr 2021
    Verlag: Business Science Reference
    ISBN: 978-1-7998-7415-7
    Medium: Buch
    250,40 € (inkl. MwSt.)
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    Leiviskä Industrial Applications of Soft Computing

    Paper, Mineral and Metal Processing Industries
    2001
    Verlag: Physica-Verlag HD
    ISBN: 978-3-7908-1388-3
    Medium: Buch
    106,99 € (inkl. MwSt.)
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    Pinto Borges / Lopes de Almeida / Vieira Gastronomy, Hospitality, and the Future of the Restaurant Industry

    Post-COVID-19 Perspectives
    Erscheinungsjahr 2022
    Verlag: Business Science Reference
    ISBN: 978-1-7998-9148-2
    Medium: Buch
    242,20 € (inkl. MwSt.)
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    Iyengar Hotel Finance

    Erscheinungsjahr 2009
    Verlag: Oxford University Press
    ISBN: 978-0-19-569446-8
    Medium: Buch
    37,50 € (inkl. MwSt.)
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    Lüdicke / Herzog Die Spinnerei

    Verlag: Springer
    ISBN: 978-3-642-89042-0
    Medium: Buch
    54,99 € (inkl. MwSt.)
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    Taylor Hospitality Sales and Promotion

    1. Auflage 2001
    Verlag: Routledge
    ISBN: 978-0-7506-4986-5
    Medium: Buch
    62,50 € (inkl. MwSt.)
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