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Eigenschaften
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Katalog
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Sonstige Technologien

122  Titel


    Raghubalan / Raghubalan Hotel Housekeeping

    Operations and Management
    2. Auflage 2009
    Verlag: Oxford University Press
    ISBN: 978-0-19-806109-0
    Medium: Buch
    Lieferzeit ca. 10 Werktage

    Reid / Bojanic Hospitality Marketing Management

    5. Auflage 2009
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-0-470-08858-6
    Medium: Buch
    142,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Lashley Hospitality Retail Management

    A Unit Manager's Guide
    1. Auflage 2000
    Verlag: Taylor & Francis Ltd
    ISBN: 978-0-7506-4616-1
    Medium: Buch
    45,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Stanley Financial Management in Hotels: A Practice Guide for Undergraduates, Owners and Employees

    Erscheinungsjahr 2020
    Verlag: Society Publishing
    ISBN: 978-1-77407-617-0
    Medium: Buch
    167,50 € (inkl. MwSt.)
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    Williams Understanding the Hospitality Consumer

    1. Auflage 2002
    Verlag: Taylor & Francis
    ISBN: 978-0-7506-5249-0
    Medium: Buch
    67,50 € (inkl. MwSt.)
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    Gacovski Safety Science and Technology

    Erscheinungsjahr 2022
    Verlag: Arcler Press
    ISBN: 978-1-77469-528-9
    Medium: Buch
    185,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Lynch The Book of Yields

    Accuracy in Food Costing and Purchasing
    8th Auflage
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-0-470-19749-3
    Medium: Buch
    63,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Carroll Tasting Success

    Your Guide to Becoming a Professional Chef
    1. Auflage 2010
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-0-470-58154-4
    Medium: Buch
    47,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Carroll Leadership Lessons from a Chef

    Finding Time to Be Great
    1. Auflage 2007
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-0-470-12530-4
    Medium: Buch
    43,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Ingram The Business of Hotels

    4th Auflage
    Verlag: CRC Press
    ISBN: 978-0-7506-4115-9
    Medium: Buch
    61,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Yu / Chon The International Hospitality Business

    Management and Operations
    1. Auflage 1999
    Verlag: Taylor & Francis Inc
    ISBN: 978-0-7890-0559-5
    Medium: Buch
    138,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Lashley / Morrison Franchising Hospitality Services

    Erscheinungsjahr 2000
    Verlag: Taylor & Francis Ltd
    ISBN: 978-0-7506-4772-4
    Medium: Buch
    50,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Ziakas Event Portfolio Planning and Management

    A Holistic Approach
    1. Auflage 2013
    Verlag: Taylor & Francis Ltd
    ISBN: 978-0-415-52671-5
    Medium: Buch
    144,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Wallace / Sperber / Mortimore Food Safety for the 21st Century

    Managing HACCP and Food Safety throughout the Global Supply Chain
    1. Auflage 2010
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-1-4051-8911-8
    Medium: Buch
    195,00 € (inkl. MwSt.)
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    Sloan / Leith Culinary Taste

    Consumer Behaviour in the International Restaurant Sector
    1. Auflage 2003
    Verlag: Taylor & Francis Ltd
    ISBN: 978-0-7506-5767-9
    Medium: Buch
    45,50 € (inkl. MwSt.)
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    Singh Marketing of Hospitality Services

    Erscheinungsjahr 2018
    Verlag: Society Publishing
    ISBN: 978-1-77361-433-5
    Medium: Buch
    173,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Chon / Cunill The Growth Strategies of Hotel Chains

    Best Business Practices by Leading Companies
    1. Auflage 2006
    Verlag: Taylor & Francis Inc
    ISBN: 978-0-7890-2663-7
    Medium: Buch
    169,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Yadav, M: Food and Beverage Services & Operations

    Erscheinungsjahr 2020
    Verlag: I K International Publishing House Pvt. Ltd
    ISBN: 978-93-85909-94-8
    Medium: Buch
    vorbestellbar

    Kumar, A: HACCP: Application and Its Challenges

    Erscheinungsjahr 2019
    Verlag: I K International Publishing House Pvt. Ltd
    ISBN: 978-93-86768-41-4
    Medium: Buch
    vorbestellbar

    Kirar, I: Textbook of Culinary and Bakery World

    Erscheinungsjahr 2021
    Verlag: I K International Publishing House Pvt. Ltd
    ISBN: 978-93-86768-88-9
    Medium: Buch
    vorbestellbar

    Kotschevar / Withrow Study Guide to Accompany Management by Menu, 4e

    4th Study Guide Auflage
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-0-470-14053-6
    Medium: Buch
    96,50 € (inkl. MwSt.)
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    Feinstein / Stefanelli Purchasing for Chefs

    A Concise Guide
    2. Auflage 2009
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-0-470-29216-7
    Medium: Buch
    106,50 € (inkl. MwSt.)
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    Riley / Thompson Managing People

    A Guide for Managers in the Hotel and Catering Industry
    2. New Auflage 2000
    Verlag: Taylor & Francis Ltd
    ISBN: 978-0-7506-4536-2
    Medium: Buch
    44,00 € (inkl. MwSt.)
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    Jones / Jowett Managing Facilities

    1. Auflage 1997
    Verlag: Taylor & Francis Ltd
    ISBN: 978-0-7506-3135-8
    Medium: Buch
    40,50 € (inkl. MwSt.)
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    Buglear Stats Means Business 2nd edition

    Statistics and Business Analytics for Business, Hospitality and Tourism
    2. New Auflage 2010
    Verlag: Taylor & Francis Ltd
    ISBN: 978-1-85617-947-8
    Medium: Buch
    56,00 € (inkl. MwSt.)
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