Chen / Engelen | Food Oral Processing | E-Book | www.sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 320 Seiten, E-Book

Chen / Engelen Food Oral Processing

Fundamentals of Eating and Sensory Perception
1. Auflage 2012
ISBN: 978-1-4443-6092-9
Verlag: John Wiley & Sons
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)

Fundamentals of Eating and Sensory Perception

E-Book, Englisch, 320 Seiten, E-Book

ISBN: 978-1-4443-6092-9
Verlag: John Wiley & Sons
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



This volume provides an overview of the latest research findings onthe physics, physiology, and psychology of food oral consumption,as well as the experimental techniques available for food oralstudies. Coverage includes the main physical and physiologicalfunctionalities of the mouth; the location and functionalities ofvarious oral receptors; the main sequences of eating and drinking,and the concomitant food disintegration and destabilisation.Chapters also explain oral processing and its relation to flavourrelease and texture perception, and there is an introduction to theprinciples of food rheology as they relate to eating.
Food Oral Processing is directed at food scientists andtechnologists in industry and academia, especially those involvedin sensory science and new product development. It will also be ofinterest to oral physiologists, oral biologists and dentists. Thebook will be a useful reference for undergraduate and postgraduatestudents of these disciplines.

Chen / Engelen Food Oral Processing jetzt bestellen!

Weitere Infos & Material


Dr Jianshe Chen is Senior Lecturer in the School of FoodScience and Nutrition, University of Leeds, UK.
Dr Lina Engelen is Research Fellow in the Faculty ofHealth Sciences, University of Sydney, Australia.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.