Cortez Vieira / Ho | Experiments in Unit Operations and Processing of Foods | E-Book | www.sack.de
E-Book

Cortez Vieira / Ho Experiments in Unit Operations and Processing of Foods


1. Auflage 2008
ISBN: 978-0-387-68642-4
Verlag: Springer
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark

E-Book, Englisch, Band 5, 190 Seiten

Reihe: Integrating Food Science and Engineering Knowledge Into the Food Chain

ISBN: 978-0-387-68642-4
Verlag: Springer
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark



In chemical engineering and related fields, a unit operation is a basic step in a process. For example in milk processing, homogenization, pasteurization, chilling, and packaging are each unit operations which are connected to create the overall process. A process may have many unit operations to obtain the desired product. The book will cover many different unit operations as they apply to food processing.

Peter Ho is an Assistant Professor at the Polytechnic Institute of Viana do Castelo' s School of Technology and Management, Portugal. Maria Margarida Cortez Vieira is an Associate Professor at the University of Algarve's School of Technology, Portugal. Kristberg Kristbergsson is Professor of Food Science at the Department of Food Science, Faculty Food Science and Nutrition, University of Iceland, Iceland.

Cortez Vieira / Ho Experiments in Unit Operations and Processing of Foods jetzt bestellen!


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.