Costa / McElhatton / Dalla Rosa | Food Processing | Buch | 978-1-4419-7882-0 | sack.de

Buch, Englisch, Band 7, 500 Seiten, Book, Format (B × H): 155 mm x 235 mm

Reihe: Integrating Food Science and Engineering Knowledge Into the Food Chain

Costa / McElhatton / Dalla Rosa

Food Processing

Integrating Food Science and Engineering Knowledge Into the Food Chain 07

Buch, Englisch, Band 7, 500 Seiten, Book, Format (B × H): 155 mm x 235 mm

Reihe: Integrating Food Science and Engineering Knowledge Into the Food Chain

ISBN: 978-1-4419-7882-0
Verlag: Springer-Verlag GmbH


Food processing is the set of methods and techniques used to transform raw ingredients into food or to transform food into other forms for consumption by humans or animals either in the home or by the food processing industry. Food processing typically takes clean, harvested crops or slaughtered and butchered animal products and uses these to produce attractive, marketable and often long-life food products.

Food Processing aims to be an upper level under graduate or graduate level textbook put together by participants in an ISEKI workshop. It will also serve as a reference for those in industry.
Costa / McElhatton / Dalla Rosa Food Processing jetzt bestellen!

Zielgruppe


Professional/practitioner


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.