Drenth | Principles of Protein X-Ray Crystallography | E-Book | www.sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 332 Seiten, eBook

Drenth Principles of Protein X-Ray Crystallography


3rd Auflage 2007
ISBN: 978-0-387-33746-3
Verlag: Springer US
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark

E-Book, Englisch, 332 Seiten, eBook

ISBN: 978-0-387-33746-3
Verlag: Springer US
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark



Drenth Principles of Protein X-Ray Crystallography jetzt bestellen!

Zielgruppe


Graduate


Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Crystallizing a Protein.- X-ray Sources and Detectors.- Crystals.- Theory of X-ray Diffraction by a Crystal.- Average Reflection Intensity and Distribution of Structure Factor Data.- Special Forms of the Structure Factor.- The Solution of the Phase Problem by the Isomorphous Replacement Method.- Phase Improvement.- Anomalous Scattering in the Determination of the Protein Phase Angles and the Absolute Configuration.- Molecular Replacement.- Direct Methods.- Laue Diffraction.- Refinement of the Model Structure.- The Combination of Phase Information.- Checking for Gross Errors and Estimating the Accuracy of the Structural Model.- Practical Protein Crystallization.


Dr. Jan Drenth is a professor emeritus at the Laboratory of Biophysical Chemistry at the University of Groningen, The Netherlands.Contributing author Dr. Jeroen R. Mesters Ph.D. is a Senior Research Assistant at the Institute of Biochemistry, University of Luebeck, Germany.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.