Eppler | Managing Information Quality | Buch | 978-3-642-06850-8 | www.sack.de

Buch, Englisch, 398 Seiten, Previously published in hardcover, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 622 g

Eppler

Managing Information Quality

Increasing the Value of Information in Knowledge-intensive Products and Processes
Softcover Nachdruck of hardcover 2. Auflage 2006
ISBN: 978-3-642-06850-8
Verlag: Springer

Increasing the Value of Information in Knowledge-intensive Products and Processes

Buch, Englisch, 398 Seiten, Previously published in hardcover, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 622 g

ISBN: 978-3-642-06850-8
Verlag: Springer


The 2nd edition of this book shows how the quality of information can be improved in such knowledge-intensive processes as on-line communication, strategy, product development, or consulting. The text offers proven principles for applying information quality management to a variety of information products. Case studies show how information quality management can increase satisfaction of knowledge workers and information consumers. Includes much new material.

Eppler Managing Information Quality jetzt bestellen!

Zielgruppe


Research


Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Introducing the Notion of Information Quality.- Information Quality Problems and Current Approaches.- A Framework for Information Quality Management.- Information Quality Case Studies.- Conclusion and Outlook.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.