Feinstein / Stefanelli | Purchasing for Chefs | Buch | 978-0-470-29216-7 | sack.de

Buch, Englisch, 256 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 226 mm, Gewicht: 340 g

Feinstein / Stefanelli

Purchasing for Chefs

A Concise Guide

Buch, Englisch, 256 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 226 mm, Gewicht: 340 g

ISBN: 978-0-470-29216-7
Verlag: Wiley


Now in the new Second Edition, Purchasing for Chefs is a comprehensive yet concise treatment of the purchasing principles that teaches students and chefs the basic principles of how to purchase goods and services in order to run their businesses effectively. It contains sections on "Purchasing Technology" that explains purchasing lingo beyond the scope of the book as well as illustrating different tools used in purchasing. This book is written in a unique conversational style that makes purchasing an accessible subject.
Feinstein / Stefanelli Purchasing for Chefs jetzt bestellen!

Weitere Infos & Material


Preface

1. Menu Planning

2. Product Quality

3. Food Vendors

4. Purchase Orders

5. Purchase Prices

6. Ordering Process

7. Inventory Control

Resources

Purchasing Terminology

Index


Andrew Hale Feinstein is Dean and James A. Collins Distinguished Chair at the Collins College of Hospitality Management at California Sate Polytechnic University, Pomona.

John M. Stefanelli is a Professor in the Food and Beverage Management Department at William F. Harrah College of Hotel Administration at the University of Nevada Las Vegas.


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.