Gómez-Corona / Rodrigues | Consumer Research Methods in Food Science | E-Book | www.sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 472 Seiten

Reihe: Methods and Protocols in Food Science

Gómez-Corona / Rodrigues Consumer Research Methods in Food Science


1. Auflage 2023
ISBN: 978-1-0716-3000-6
Verlag: Springer US
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark

E-Book, Englisch, 472 Seiten

Reihe: Methods and Protocols in Food Science

ISBN: 978-1-0716-3000-6
Verlag: Springer US
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark



This volume details a wide range of consumer research methods from different disciplines with an application to food and beverages. Each chapter is written by well-known researchers in the field that guides the reader on a specific method in applied consumer research.  Chapters are separated by disciplines, detail brief theoretical background, provide a clear examples of the methodology, anthropology, history, linguistics, and visual arts, culinary arts, design, and user experience are also approached. The separation of methods through disciplines gives a better structure to the reader when trying to apply each method.  Authoritative and cutting-edge, Consumer Research Methods in Food Science detail clear steps and a framework to reproduce consumer research methods in different applications.

Gómez-Corona / Rodrigues Consumer Research Methods in Food Science jetzt bestellen!


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.