Harrison / Kelly | Working in Jamie's Kitchen | Buch | sack.de

Harrison / Kelly Working in Jamie's Kitchen



Salvation, Passion and Young Workers

1. Auflage 2009, 280 Seiten, Kartoniert, Paperback, Format (B × H): 140 mm x 216 mm, Gewicht: 371 g
ISBN: 978-1-349-35394-1
Verlag: Palgrave Macmillan UK


Harrison / Kelly Working in Jamie's Kitchen

In the UK in 2002 the celebrity chef Jamie Oliver set out to transform a group of unemployed young Londoners into enterprising, passionate workers. Their struggles, and those that train and manage them, to develop a passionate orientation to work highlights many of the challenges we all face in the globalized labour markets of the 21st century.

Zielgruppe


Research


Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Introduction Wasted Lives The Naked Chef and the Master's Apprentices Jamie's Kitchen and the Problem of Young Workers Becoming the Passionate, Entrepreneurial Self Passion: The Vital Ingredient in the Quest for Salvation? 'Because she's pretty'? Gender Relations and Young Workers 'Don't be a Smart Arse': (Neo) Liberalism, Generation Y and the Achievement of Conformity Conclusion Arbeit Macht Frei (Work Will Set You Free)


Harrison, L.
PETER KELLY is currently the head of Behavioural Studies (Faculty of Arts) at Monash University, Australia. His interests lie in exploring the nature of Youth identities in increasingly global settings and the ways in which various aspects of young people's identities are governed in these settings.

LYN HARRISON is currently the coordinator of the Master of Education and the Graduate Certificate of Higher Education in the School of Education (Faculty of Arts and Education) at Deakin University, Australia. Her research interests lie in exploring Youth self/identity and the production of risks in late modernity, particularly in relation to health, wellbeing and sexuality.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen

Ihre Nachricht*
Wie möchten Sie kontaktiert werden?
Anrede*
Titel
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Firma
Telefon
Fax
Bestellnr.
Kundennr.
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.