Jafari / Therdthai | Non-thermal Food Processing Operations | E-Book | www.sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 520 Seiten

Jafari / Therdthai Non-thermal Food Processing Operations

Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry
1. Auflage 2022
ISBN: 978-0-12-818718-0
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark

Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry

E-Book, Englisch, 520 Seiten

ISBN: 978-0-12-818718-0
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: EPUB
Kopierschutz: 6 - ePub Watermark



Non-thermal Food Processing Operations, a volume in the Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry series, explains the processing operations and equipment necessary for the recent invented non-thermal processing of different food products. Divided into six sections, 'Ozonation operations ', 'Plasma processing operations, 'Irradiation operations, 'Pulsed electric fields processing operations, 'High pressure processing operations, and 'Radio frequency processing operations, all chapters emphasize basic texts relating to experimental, theoretical, computational and/or applications of food engineering principles and the relevant processing equipment needed to low-temperature unit operations. Written by experts in the field of food engineering in a simple and dynamic way, this book targets Industrial Engineers and food factory workers from the field of food processing. Readers of the book will find information that will help them become more familiar with food processing operations and equipment. - Thoroughly explores new opportunities in food processing through non-thermal processes - Helps readers better understand equipment in non-thermal unit operations - Clarifies different non-thermal processing facilities and equipment for various types of food products

Jafari / Therdthai Non-thermal Food Processing Operations jetzt bestellen!


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.