Jeremiah | Freezing Effects on Food Quality | Buch | 978-0-367-40140-5 | sack.de

Buch, Englisch, 432 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 767 g

Reihe: Food Science and Technology

Jeremiah

Freezing Effects on Food Quality


1. Auflage 2019
ISBN: 978-0-367-40140-5
Verlag: CRC Press

Buch, Englisch, 432 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 767 g

Reihe: Food Science and Technology

ISBN: 978-0-367-40140-5
Verlag: CRC Press


This work presents a comprehensive overview of existing knowledge regarding the influence of freezing, frozen storage and thawing of specific food-stuffs. It delineates how freezing processes alter the colour, appearance, palatability, nutritional value, intrinsic chemical reactions, microbiological safety and consumer acceptance of foods. The fundamental concepts upon which food-freezing technologies are based, are reviewed.

Jeremiah Freezing Effects on Food Quality jetzt bestellen!

Zielgruppe


Professional Reference


Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Fundamentals of food freezing: fundamental aspects of the freezing process. Muscle food products: red meats; poultry and poultry products; fish and seafoods; cured and processed meats. Fruits and vegetables: fruits; vegetables. Dairy and egg products: freezing of dairy products; effects of freezing, frozen storage and thawing on eggs and egg products. Cereals and baked products: effects of freezing, frozen storage and thawing on dough and baked goods.




Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.