Karlin / Taylor | A Second Course in Stochastic Processes | E-Book | www.sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 542 Seiten, Web PDF

Karlin / Taylor A Second Course in Stochastic Processes


1. Auflage 1981
ISBN: 978-0-08-057050-1
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark

E-Book, Englisch, 542 Seiten, Web PDF

ISBN: 978-0-08-057050-1
Verlag: Elsevier Science & Techn.
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark



This Second Course continues the development of the theory and applications of stochastic processes as promised in the preface of A First Course. We emphasize a careful treatment of basic structures in stochastic processes in symbiosis with the analysis of natural classes of stochastic processes arising from the biological, physical, and social sciences.

Howard E. Taylor is a research chemist with the National Research Program, Water Resources Division, U.S. Geological Survey located in Boulder, Colorado. Dr. Taylor has played a major role over the past 25 years in the development of plasma spectrometric techniques in analytical chemistry, as reflected in his more than 150 technical publications and the presentation of numerous papers at national and international technical meetings. He has served as faculty affiliate at Colorado State University and has taught American Chemical Society Short Courses for more than 15 years.
Karlin / Taylor A Second Course in Stochastic Processes jetzt bestellen!


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.