Buch, Englisch, 215 Seiten, Format (B × H): 175 mm x 246 mm, Gewicht: 668 g
An Introduction
Buch, Englisch, 215 Seiten, Format (B × H): 175 mm x 246 mm, Gewicht: 668 g
ISBN: 978-3-11-064453-1
Verlag: De Gruyter
Bio-based plastics and nanocomposites can be used in improved packaging for food. The morphologies and physical and chemical properties of food packaging must be carefully controlled. This book covers topics such as: food packaging types, natural polymers, material properties, regulations and legislation, edible and sustainable food packaging, and trends in end-of-life options. This book is ideal for industrial chemists and materials scientists.
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Maschinenbau | Werkstoffkunde Produktionstechnik Verpackungstechnik
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Technische Wissenschaften Technik Allgemein Nachhaltigkeit, Grüne Technologien
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Technologie der Kunststoffe und Polymere
- Technische Wissenschaften Maschinenbau | Werkstoffkunde Technische Mechanik | Werkstoffkunde Materialwissenschaft: Polymerwerkstoffe