Buch, Englisch, 1460 Seiten, Format (B × H): 216 mm x 276 mm, Gewicht: 4500 g
Buch, Englisch, 1460 Seiten, Format (B × H): 216 mm x 276 mm, Gewicht: 4500 g
ISBN: 978-0-323-95432-7
Verlag: Elsevier Health Sciences
- A focus on the disease process of major or emerging viral, bacterial, fungal, and parasitic infections affecting aquacultured finfish species e.g. salmonids, carp, tilapia, eel, barramundi
- A focus on important or emerging environmental, nutritional, genetic, deformity, toxicological, and endocrine disruption and neoplastic diseases in finfish
- A review of the immunology of finfish relevant to a practical understanding of disease diagnosis and management
- An overview of laboratory diagnostic methods relevant to detection of finfish diseases
- Concise discussion on the diverse risk factors of finfish diseases and options for their control
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Medizin | Veterinärmedizin Veterinärmedizin Veterinärmedizin: Histologie, Pathologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Tierkunde / Zoologie Wirbellose (Invertebrata) Weichtiere (Mollusca)
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Tierhaltung Fischerei, Fischzucht, Aquakultur
- Medizin | Veterinärmedizin Veterinärmedizin Veterinärmedizin: Anatomie, Physiologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Tierkunde / Zoologie Wirbellose (Invertebrata) Krebstiere (Crustacea)
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
Weitere Infos & Material
Volume I. Finfish Diseases 1. Descriptions of Major Farmed Aquatic Animal Species 2. Introductions 3. Finfish Diseases
Volume II. Crustacean and Mollusks Diseases 4. Crustacean Diseases 5. Mollusk Diseases