Kück / Frankenberg-Dinkel | Biotechnology | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 458 Seiten

Reihe: De Gruyter Textbook

Kück / Frankenberg-Dinkel Biotechnology


1. Auflage 2015
ISBN: 978-3-11-034263-5
Verlag: De Gruyter
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)

E-Book, Englisch, 458 Seiten

Reihe: De Gruyter Textbook

ISBN: 978-3-11-034263-5
Verlag: De Gruyter
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



Biotechnology is the technical application that uses living organisms or biological systems to make products that have a profound impact on agriculture, environment, and human health.In this text book, a color-coded classification is used to present basic chapters on white, red, green and blue biotechnology. Beside traditional biotechnical processes, the book will address principles of modern biotechnology research and applications.Each chapter has a general introduction and concluding paragraph, gives key terms, will address problems, and recommends additional readings.This text book is ideally suited for advanced graduate or master students and will also be a good reference for PhD students, physicians, engineers, attorneys, or non-specialist with an interest into biotechnology.
Kück / Frankenberg-Dinkel Biotechnology jetzt bestellen!

Weitere Infos & Material


Ulrich Kück, Nicole Frankenberg-Dinkel, University of Bochum, Germany.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.