Machado de Castilhos | Basic Protocols in Enology and Winemaking | E-Book | www.sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 193 Seiten

Reihe: Methods and Protocols in Food Science

Machado de Castilhos Basic Protocols in Enology and Winemaking


1. Auflage 2023
ISBN: 978-1-0716-3088-4
Verlag: Springer US
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark

E-Book, Englisch, 193 Seiten

Reihe: Methods and Protocols in Food Science

ISBN: 978-1-0716-3088-4
Verlag: Springer US
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark



This volume details methods using classical apparatus and mechanisms to study enology and winemaking. Chapters guide readers through protocols on titration, distillation, spectrophotometry, advanced methods applying High-Performance Liquid Chromatography with Mass Spectrometry (HPLC-MSn), Gas Chromatography coupled with Mass Spectrometry (GC-MS) and Nuclear Magnetic Resonance (NMR). Authoritative and cutting-edge, Basic Protocols in Enology and Winemaking aims to be a useful and practical guide to new researchers and experts looking to expand their knowledge. 

Machado de Castilhos Basic Protocols in Enology and Winemaking jetzt bestellen!


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.