Mccosh | Boussingault | E-Book | www.sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, Band 2, 280 Seiten, eBook

Reihe: Chemists and Chemistry

Mccosh Boussingault

Chemist and Agriculturist
Erscheinungsjahr 2012
ISBN: 978-94-009-6297-2
Verlag: Springer Netherland
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark

Chemist and Agriculturist

E-Book, Englisch, Band 2, 280 Seiten, eBook

Reihe: Chemists and Chemistry

ISBN: 978-94-009-6297-2
Verlag: Springer Netherland
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark



Mccosh Boussingault jetzt bestellen!

Zielgruppe


Research


Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


1. The Beginnings.- 2. Alsace and the New World.- 3. South America.- 4. The Great Volcanoes of the Andes.- 5. Paris, Lyon and Paris Again.- 6. The Experimental Farm and Crop Rotation.- 7. The Experimental Farm and Animal Nutrition.- 8. Conservatoire des Arts et Métiers.- 9. The Conservatoire and Politics.- 10. The Plant and Nitrogen.- 11. The Nitrification of the Soil.- 12. Education and Hygiene.- 13. Photosynthesis, or the Plant and Carbon Dioxide.- 14. The Metallurgical Period.- 15. The Last Years.- 16. Assessment.- Postscript.- Appendix 1. Syllabus of Lectures in Agricultural Chemistry, 1862–63.- Appendix 2. Syllabus of Lectures in Agricultural and Analytical Chemistry, 1873–74.- Abbreviations.- Notes.- Boussingault’s Scientific Papers.- Works of Boussingault Published In Book Form.- Documentary Material.- List Of Works Consulted.- Index of Names.- Index of Subjects.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.